Η εταιρία "ΒΟΛΟΣ ΧΥΤΗΡΙΑ" έκανε τα της πρώτα βήματά στο χώρο της παραγωγής χυτοσιδήρων υλικών ύδρευσης και αποχέτευσης το 1969 με ιδρυτή τον Κο Ευστάθιο Πλαστάρα.Η ποιότητα και η συνέπεια στην παραγωγή υλικών προδιαγραφών καθιέρωσε το εργοστάσιό μας στις υψηλές θέσεις προτίμησης των κατασκευαστικών εταιριών και των υπηρεσιών ύδρευσης στην Ελλάδα.

Σήμερα, φτάνοντας στα 50 χρόνια λειτουργίας , το εργοστάσιό μας , σε σύγχρονες πλέον εγκαταστάσεις , έχει ανέβει στην κορυφή της παραγωγής υλικών ύδρευσης και αποχέτευσης στην Ελλάδα , παρέχοντας μόνο πιστοποιημένα προϊόντα τόσο προς την ποιότητα του υλικού όσο και προς την καταλληλότητα στη χρήση για το σκοπό τον οποίο προορίζονται .

Όλα τα υλικά κατασκευάζονται , επεξεργάζονται , βάφονται και δοκιμάζονται στο εργοστάσιό μας και σύμφωνα πάντα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι έλεγχοι ξεκινούν από την πρώτη ύλη και τελειώνουν στο παραδοτέο προϊόν.

Οι δυνατές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο , μας επιτρέπει να πούμε πως δεν υπάρχει πρόβλημα σε δίκτυο ύδρευσης ή αποχέτευσης στο οποίο δε μπορούμε να δώσουμε λύση.

Είμαστε στη διάθεσή σας για τη λύση οποιουδήποτε προβλήματος στο πιο μικρό ή πιο μεγάλο δίκτυο διακίνησης υδάτων. Ε πικοινωνείστε μαζί μας στα τηλέφωνα που αναγράφονται ή στείλτε μας email στο: info@plastaras.gr